AKT

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt med oss på hybel@forbundet.no

Gå til nettsideKommer snart

AKT – Aktuelt Kristenprogressivt Tidsskrift er Forbundets medlemsblad og et nettmagasin for debatt og opplysning. Tidsskriftet fokuserer på skjæringspunktet mellom kirke, kultur og samfunn. Vårt mål er å skape opplysning, debatt og engasjement rundt aktuell, levende og progressiv kristendom.

Saker som er relevante for oss er kjønnsrettferdighet, økumenikk, religionsdialog og internasjonal solidaritet. AKT publiseres som gratis nettmagasin på kristenprogressiv.no, og som papirmagasin for alle abonnenter og Forbunds-medlemmer.

AKT finansieres av Forbundet, også kjent som Norges Kristelige Studentforbund. Forbundet er en kristenprogressiv organisasjon som samler tenkende, undrende, tvilende og engasjerte studenter i lokalforbund over hele landet. Vi tror på en frigjørende Gud som gjennom Jesu radikale kjærlighet lærer oss å vise solidaritet og kjempe for likeverd. Våre hjertesaker er blant annet kjønnsrettferdighet, skeives rettigheter i kirke og samfunn, fritt Palestina og miljøvern. Du kan lese mer på forbundet.no. De synspunkter som kommer fram i AKT er enten redaksjonens eller den enkelte skribents mening.

Flere av våre prosjekter

Alle prosjekter